Ridgway Place SW19

An existing rear extension was replanned to make better use of the space, creating a bright, open area for all the family. 

Client — Private
Sector — Residential
Nature — Internal replanning + renovation

Ridgway Place Kitchen

open — plan

Ridgway Place Kitchen 2
Ridgway Place Kitchen Sink

The ground floor of this home in the Wimbledon has been replanned and fully refurbished to create new family areas from previously underutilised spaces. 

The house included a large existing rear extension, a quarter of which had become a dark, disused space.  A long strip window was added and the kitchen was relocated, creating an open plan family kitchen / living / dining area, as well as a separate, cosy living space better suiting the family’s needs.

The layout of the remainder of the ground floor was reorganised to eliminate excess circulation and to add a large utility room with glazed doors. 

Ridgway Place Kitchen 3

Photography: Niki Borowiecki

We'd love to hear from you about your project

From extensive renovations to innovative new builds we are happy to talk no matter what the scale.